Morbidelli X200-X400 Nesting CNC

Status: Nieuw

Morbidelli X200-X400
CNC-nesting
Terug naar overzicht
De SCM Morbidelli X200-X400 behoren tot de nieuwe generatie CNC-nesting machines die vooral gericht is op flexibele en batch 1-productie. Het is een combinatie van uitmuntende prestaties, maximale configurabiliteit en een toegenomen flexibiliteit en productiviteit.
 
Flexibiliteit: elk bewerkingsproces zonder het spoilboard te moeten verwijderen en dit zelfs in 3D dankzij de X-POD's en de 5-assige JQX (Just Quality Extreme) elektrospindel.
 
Snelheid: nesting-bewerkingen aan 50 meter/minuut, bespaart 60% tijd bij boorcycli dankzij de nieuwe boorkoppen (ook met dubbel zaagblad) en minder dan 15 seconden voor de gereedschapswissel dankzij het FAST gereedschapsmagazijn dat direct geïnstalleerd is op de mobiele eenheid.
 
Topkwaliteit: Het X-Vacuum System zorgt ervoor dat het vacuüm gecondenseerd wordt in het werktafelgebied waar het werkstuk bewerkt wordt. Ideaal voor de bewerking van kleine werkstukken of goed ademende materialen.
 
Beschikt over een passage van de Z-as van 150 mm (X200) en 180 mm (X400) en de vectoriële snelheid van de X-as en Y-as is 84 meter/min uut (ProSpace-uitvoering) of 113 meter/minuut (ProSpeed-uitvoering).
 
INFO AANVRAGEN
BEL MIJ TERUG
DEEL PAGINA DOWNLOAD PDF