Uw partner in machines

SKH-gecertificeerd

Snelle levertijden

Service stand-by

Trainingen voor complexe software

Leasing

Bij Gerretsen Wijhe begrijpen we dat de aanschaf van nieuwe machines een aanzienlijke investering kan zijn. Daarom bieden we verschillende leasingmogelijkheden aan om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze leasingprogramma's zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op uw budget en termijnvoorkeuren.

Voordelen van Leasing

Leasing bij Gerretsen Wijhe biedt veel voordelen.

  • Profiteer van hoogwaardige houtbewerkingsmachines zonder grote kapitaalinvesteringen vooraf.

  • Leasen bij Gerretsen Wijhe kan helpen om uw cashflow te verbeteren en uw bedrijfskapitaal elders in uw onderneming te gebruiken. Dit kan vooral handig zijn als u uw machinepark wilt uitbreiden of upgraden.

  • Flexibiliteit: Gerretsen Wijhe biedt flexibele leasingopties die kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Dit omvat diverse termijnen en lease-overeenkomsten met aankoopopties aan het einde van de leaseperiode. U kunt dus kiezen voor de optie die het beste past bij uw bedrijfsbehoeften.

Operational lease

Bij operational lease huurt u de houtbewerkingsmachines van de Leasemaatschappij en wordt u op dat moment geen eigenaar van de apparatuur. U betaalt een maandelijkse huurprijs gedurende de afgesproken leaseperiode.  Aan het einde van de leaseperiode kunt u ervoor kiezen de machines tegen een vooraf overeengekomen bedrag over te kopen, de lease te verlengen of te kiezen voor nieuweapparatuur.

Voordelen operational lease

  • Geen grote kapitaalinvesteringen vooraf: U kunt de machines gebruiken zonder dat u grote bedragen hoeft te investeren, wat uw cashflow vrijhoudt voor andere bedrijfsbehoefte
  • Flexibele opties aan het einde van de leaseperiode: U heeft de keuze om de lease te verlengen, te kiezen voor nieuwe apparatuur of de machines over te kopen, wat u flexibiliteit biedt om aan te passen aan uw bedrijfsbehoeften.

Financial lease

Bij financial lease wordt u wel de eigenaar van de houtbewerkingsmachines van Gerretsen Wijhe. U betaalt de aanschafwaarde van de apparatuur in termijnen, inclusief rente, over een afgesproken leaseperiode. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparaties en de verzekering van de machines.

Voordelen financial lease

  • Eigendom van de machines: U wordt de eigenaar van de apparatuur na afloop van de leaseperiode, wat betekent dat u de machines kunt behouden en gebruiken zolang u wilt.
  • Mogelijke fiscale voordelen: Als eigenaar van de machines kunt u mogelijk profiteren van fiscale voordelen, zoals afschrijvingen en renteaftrek.
  • Flexibiliteit in financieringsopties: Gerretsen Wijhe biedt diverse financieringsopties voor financial lease, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste past bij uw bedrijfsfinanciën.

Wij helpen u graag.

Het is belangrijk om uw specifieke bedrijfsbehoeften en financiële situatie te overwegen bij het kiezen tussen operational lease en financial lease bij Gerretsen Wijhe, en advies in te winnen bij een financieel professional om de beste keuze te maken voor uw bedrijf.

Gerretsen Wijhe

Adres
Telefoon
Industrieweg 7, 8131 VZ Wijhe
0570 523 318

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
zaterdag & Zondag
08:00 - 17:00
gesloten
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.