Over ons

Uw partner
Tegenwoordig bent u als ondernemer niet meer op zoek naar enkel een machine, maar zoekt u een leverancier die een totaaloplossing kan bieden voor al uw productievraagstukken. Met een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines, installaties en diensten is Gerretsen Wijhe uw partner.

Toekomst
Sinds midden jaren tachtig heeft Gerretsen niet alleen een grote groei, maar ook een sterke ontwikkeling t.a.v. diensten, kwaliteit en service doorgemaakt. Deze ontwikkeling maakt dat de naam 'Gerretsen Houtbewerkingsmachines' niet meer de gehele lading dekt. Daarom komen wij met een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Voortaan werken wij onder de naam Gerretsen Wijhe met u aan een solide toekomst!

Certificering
Houtbewerkingsmachines dienen per 1 januari 1997 te voldoen aan de 'Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen'.

Per oktober 1998 zijn wij gecertificeerd door 'Stichting Keuringsbureau Hout' om gebruikte en in gebruik zijnde machines overeenkomstig deze norm te keuren en te certificeren.

Het laten uitvoeren van een machinekeuring volgens de richtlijn arbeidsmiddelen door een hiervoor gecertificeerd bedrijf, biedt u de zekerheid te werken volgens geldende machinerichtlijnen.